Wpłaty przelewem w 20min./7 dni w tygodniu! Przelewy24 w Sportingbet! Już teraz możesz wpłacać przelewem w ciągu 20 min. w dowolnym dniu tygodnia, również w weekendy. Dzięki przelewy24 nie musisz czekać aż Twoje środki pojawią się w sesji bankowej na naszym koncie w dniu następnym. Wpłacaj natychmiast w 20min.,7 dni w tygodniu!
Ja to widzę tak: jeśli nie stać kogoś na minimalną stawkę 2zł to znaczy, że nie stać go na hobby pt. bukmacherstwo. Sorry, ale taka jest prawda.
_________________ "Wiesz...mieć hopla na punkcie kogoś takiego jak ty...to zawsze bardzo słuszne zachowanie. Gdybyśmy się spotkali, kiedy jeszcze byłem w branży, byłabyś moją damą numer jeden". LINK
Wysłany: 2009-10-19, 20:35
Witam. Od ponad roku gram w zakłady bukmacherskie. Sprawdziłem już takie serwisy jak Betclic, Bet-at-home, Besson, Unibet i Expekt. Jednakże od dłuższego czasu gram tylko na Sportingbet w zakłady bukmacherskie oraz w pokera na Paradise Poker ( należy do Sportingbet) . Dlaczego właśnie Sportingbet? Najmniejsza wpłata w Sportingbet 10zł. W innych serwisach średnio 10$ co mnie bardzo irytowało gdy chciałem zagrać kilka zakładów. Wpłaty za pomocą przelewy 24. W ciągu 15 minut miałem już pieniądze na koncie. Od pewnego czasu jest również program transmisji telewizyjnych dostępnych w serwisie Sportingbet.com dzięki czemu mogę oglądać mecze. ( Mogę wysłać link do transmisji TV bo mam w Excelu cały rozkład.) Osobiście lubię grać za małe stawki obstawiając akumulator. Czyli 3-6 meczy. Stawka 2-6zł ( Kilka screenów w których jak widać nie wszedł mi 1 mecz na 5/6 meczy). Zakłady kombinacyjne są dla mnie najciekawsze. Czasami tylko obstawię 10-20zł na 1 mecz ligi Angielskiej ( Moim zdaniem najlepsza Liga). Gdy zlecam wypłatę z konta, czekam tylko 3 dni robocze. W porównaniu z Betclic lub Bet-at-home jest to bardzo szybko. Fajną opcją są również zakłady Live. Obstawiasz mecz i czekasz 5 sekund na jego potwierdzenie. Już miałem kilka razy jak zabrakło 2-3 sekund by zatwierdziło mi zakład a tutaj Blokada, bo rzut rożny lub faul. Obstawianie nabiera dodatkowych emocji. Są też minusy. Jak wchodzimy w TYPUJ LIVE, to mamy cały czas ten sam obrazek tylko inny czas meczu. Moim Zdaniem warto by było gdyby był Screen nawet z góry tego meczu umieszczony. Zawsze by było coś innego i ciekawiej wyglądało. A tak to jest już taka monotonia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Strona wygenerowana w 0.62 sekundy. Zapytań do SQL: 46
Forum niepubliczne, skierowane do pełnoletnich użytkowników nie będących obywatelami Polski oraz nie mieszkających w Polsce. Forum skierowane jest do użytkowników zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu