- Startujemy w momencie gdy do konkursu zapisze się 128 osób. W przypadku gdy do końca niedzieli 14 lutego nie uzbiera się 128 osób - rozpoczynamy grę w 64 osoby (według kolejności zapisów) Tak więc proszę pamiętać, że bez względu na liczbę graczy pierwsze typy będziecie mogli podawać od 15 lutego!
- Nagrody zostaną wypłacone naMoneybookers - jednak należy posiadać konto w VictorChandler. Myślę, że to korzystna forma gdyż nie musicie nic obracać i z wygraną robicie co chcecie. Przed wypłatą nagrody jednak zostanie sprawdzony podany login z VictorChandler.
Uprzedzam pytania..
W każdym tygodniu należy podać 10 typów - nie więcej (jak podasz mniej to zmniejszasz po prostu swoje szanse...)
Nie ma żadnych ujemnych punktów. Do wyniku mnożysz tylko trafione kursy!
Mam pytanko. Czy od razu trzeba podac te 10 typów na kolejny tydzien czy mozna np. codziennie dawac po jednym (na nastepny dzien lub ten sam dzien) i tak do 10 typów ?
jesli przeciwnik poda np typ: Arsenal - Chelsea liczba bramek under 2,5 to czy ja moge dokonac innego typu na to samo spotkanie np. Arsenal - Cheslea -Arsenal Win?
A jak się liczy AKO? jak typ nie wchodzi odejmujemy kurs od kursu np 2,14*2,23*3,2*1,3= ileś tam, jak kurs 3,2 nie wejdzie to go nie mnożymy w tej kolejności? i wychodzi takie AKO 2,14*2,23*1,3 = ileś tam tak?
1. Wracając do pytania b@rto czy moge podać typ zwycięzca meczu i z tego samego zdarzenia jako drugi typ ht/ft? 2. Kiedy musi się skończyć ostatni typ z 1 rundy?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Strona wygenerowana w 0.5 sekundy. Zapytań do SQL: 41
Forum niepubliczne, skierowane do pełnoletnich użytkowników nie będących obywatelami Polski oraz nie mieszkających w Polsce. Forum skierowane jest do użytkowników zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu