Dołączył: 25 Sie 2007 Tematy: 0 Posty: 31 Skąd: Lipnica Górna
Wysłany: 2010-03-14, 09:19
W każdej kolejce można postawić jeden kupon z oferty sponsora. Dwa pytanka: - czy trzeba też ten kupon postawić za prawdziwe pieniądze u sponsora? Ja postawiłem. - oferty z formuły na stronie sponsora nie można łączyć, czy więc w konkursie przy tworzeniu kuponu mozna? Ja sam połączyłem kilka, bo widziałem że kilka osób tak zrobiło.
- czy trzeba też ten kupon postawić za prawdziwe pieniądze u sponsora? Ja postawiłem.
w konkursie stawiasz wirtualny kupon
Cytat:
- oferty z formuły na stronie sponsora nie można łączyć, czy więc w konkursie przy tworzeniu kuponu mozna? Ja sam połączyłem kilka, bo widziałem że kilka osób tak zrobiło.
zdarzenia można łączyć ale bez przesady...
przyjmujemy zasade łączenia typów ale z głową, bo niektórzy już szaleją...
Wiadomo że jak postawisz przykładowo
Vettel zwycięży, to proste jest, że przy jego zwycięstwie automatycznie wchodzi:
Vettel top3 Vettel top10 i że w danej patrze Vettel będzie lepszy...
1. Podium zawodów (kolejność ma znaczenie) : -Sebastian Vettel -Fernando Alonso -Felipe Massa 2. Podium konstruktorów (kolejność ma znaczenie) : -Ferrari -Red Bull-Renault -McLaren-Mercedes 3. Vettel - Massa : Vettel
4. Vettel - Alonso : Vettel
5. Alonso - Massa : Alonso
6. Hamilton - Webber : Webber
7. Rosberg - Schumacher : Schumacher
8. Rosberg - Webber : Webber
9. Kubica - Button : Kubica
10. Sutil - Kubica : Kubica
11. Barichello - Sutil : Barichello
12. Pietrow - Kubica : Kubica
13. Miejsce Roberta Kubicy : 7
14. Safety Car podczas wyścigu? : NIE
15. Dowolny kupon z oferty sponsora (zakłady na F1) : -liczba samochodów sklasyfikowanych pow. 16.5 kurs 1.75
[ Komentarz dodany przez: Chomik: 2010-03-13, 19:35 ] Typy od 3 do 12 będą liczone jako nietrafione:
Cytat: 6.4 Przykładowa para: Fernando Alonso - Felipe Massa, a prawidłowo podany typ do tej pary powinien wyglądać następująco:
Fernando Alonso - Felipe Massa 1
Każde inne odstępstwo (brak wyraźnego typu 1 lub 2, samo pogrubienie zawodnika) będzie skutkowało uznaniem typu za nietrafiony.
Czy nie mogłbym dostac jakiegoś ostrzeżenia za to a nie od razu że Typy nie będą zaliczone? W gruncie rzeczy moje Typy są dośc wyraźne na kogo stawiam ale ok następnym razem będe wpisywał "1" lub "2" ...
1. Podium zawodów (kolejność ma znaczenie) : 1/ Vettel 2/ Alonso 3/Massa
2. Podium konstruktorów (kolejność ma znaczenie) : 1/ Red Bull 2/ Ferrari 3/ McLaren
3. Vettel - Massa : 1
4. Vettel - Alonso : 1
5. Alonso - Massa : 1 2 pkt
6. Hamilton - Webber : 1 2 pkt
7. Rosberg - Schumacher : 1 2 pkt
8. Rosberg - Webber : 2 2 pkt
9. Kubica - Button : 2 2 pkt
10. Sutil - Kubica : 1
11. Barichello - Sutil : 1 2 pkt
12. Pietrow - Kubica : 2 2 pkt
13. Miejsce Roberta Kubicy : 11 10 pkt
14. Safety Car podczas wyścigu? : tak 15. Dowolny kupon z oferty sponsora (zakłady na F1) :
Czy podczas GP Bahrainu 2010 na torze pojawi się samochód bezpieczeństwa? TAK 2.00
Ako: 2.00
Ogólnie: 24 pkt
mam pewne zastrzeżenia co do tego Pana.
po pierwsze powinno być 2 punkciki mniej, bo Webber nie był lepszy od \rosberga. A po drugie mam dziwne ważenie, że ten Pan skopiowal moje typy i zmienil tylko typ na Safety car. Identyczne są nie tylko typy ale i sposób zapisu ( np. pry pozycjachkierowców i konstruktorów charakterystyczne 1/ 2/ 3/. Skopiowanie typów w tym wypadku jest tym bardziej możliwe, że user się śpieszył żeby zmieścić się w limicie 15 minut przed GP.
Nie wiem czy takie coś jest dozwolone, ale na pewno uczciwe nie jest. pozdrawiam
to rozliczanie jest dramatyczne... co 2 user robi błędy... np."aNDRE" za nic nie chce mi 29,5 wyjśc.
mam pytanie: (na przykłądzie 1 wyścigu) Podana kolejność 1.Alonso 2.Hamilton 3.Massa = 3pkt? prawda? bo chyba ktoś policzył 3+2 za skład i zwycięzce
drugie pytanie za dobre trafienie np drugiego miejsca podium nie ma punktów ,prawda? w reg. jest napisane ze punkty są za kolejność(3pkt) i zwycięzce(1pkt) Zwycięzca czyli rozumiem 1 miejsca. to samo jest w TOP3zawodników -za drugie miejsce Massy nie powinno być punktów (oksFan)
3) Miejsce Roberta - dokładna pozycja: 10 punktów (max.)
Rtk chyba trochę się przeliczył - powinno być 10 pkt a wynik łączny 27 pkt
tak!!! przepraszam, właśnie jak innych obserwowałem co weszło to zauważyłem, i PW do Chomika zaraz wyślę. Ale fajnie że jest czujność:) Jeszcze raz przepraszam za babola
Podium konstruktorów w GP Chin powinno chyba wyglądać następująco: 1. McLaren (43 punkty) 2. Brawn (16pkt) 3. Renault (16pkt), bo Ferrari zdobyło tylko 14 punktów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Strona wygenerowana w 0.69 sekundy. Zapytań do SQL: 41
Forum niepubliczne, skierowane do pełnoletnich użytkowników nie będących obywatelami Polski oraz nie mieszkających w Polsce. Forum skierowane jest do użytkowników zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu