Po świętach ogłosimy zwycięzcę edycji marcowej, każdy moderator forum Yourbet.pl oddaje głos na jakiś temat prowadzony przez danego użytkownika. Zapraszam do prowadzenia swoich tematów z typami w kwietniu
Wysłany: 2010-06-03, 14:18 Re: Rozdajemy 100 PLN co miesiąc!
BePe napisał/a:
Nie musisz mieć mega zysków, to nie o to chodzi - głównie będziemy brali pod uwagę: - regularne podawanie kuponów - schludny i przejrzysty temat - prowadzenie statystyk
itp.
Aby na pewno to jest brane pod uwage przy nagradzaniu?
Na chwilę obecną raczej nie. Nie ma potrzeby wzbudzania niepotrzebnych emocji. Zwycięzce podamy, jak ostatecznie ustalimy między sobą, kto nim został. Trochę cierpliwości...
całkowicie nie rozumiem wyboru Muneza, nie że miałbym coś do niego czy coś ale regularnie i ze statystykami podawał typy Literkate, jeśli chodzi o Muneza to jest to schludne i również ze statystykami...
literkate podawał typy codziennie po 2, 3 jak nie więcej i moim zdaniem to powinno zaważyć o tym że powinien być zwycięzcą tego miesiąca, ale jest to tylko i wyłącznie moje zdaniem z którym inni mają prawo się nie zgadzać
całkowicie nie rozumiem wyboru Muneza, nie że miałbym coś do niego czy coś ale regularnie i ze statystykami podawał typy Literkate, jeśli chodzi o Muneza to jest to schludne i również ze statystykami...
literkate podawał typy codziennie po 2, 3 jak nie więcej i moim zdaniem to powinno zaważyć o tym że powinien być zwycięzcą tego miesiąca, ale jest to tylko i wyłącznie moje zdaniem z którym inni mają prawo się nie zgadzać
Ja spróbuje powalczyć w Lipcu
Zawsze możesz zaproponowac swój pomysł na rostrzygnięcie comiesięcznego konkursu w tym dziale, a nóz okaże się dla Nas lepszy
Mi wszystko pasuje, więc nie ma problemu. Sebigi wyraził tylko swoją opinię.
Ale mam jedno pytanie, wcześniej jakiś użytkownik w temacie (Nasze Kupony) podał inny sposób obliczania Yield do naszych statystyk. Chodzi o to, że jeśli do statystyk w naszych kuponach dajemy Yield to powinien on być związany również ze stawką i wygraną. Jeśli ktoś posiada taki system jakim się to oblicza to proszę podać. Na pewno Yield, który bierze pod uwagę nasze stawki oraz wygrane pieniądze, będzie bardziej odwzorowywał naszą skuteczność i umiejętność typowania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Strona wygenerowana w 0.54 sekundy. Zapytań do SQL: 45
Forum niepubliczne, skierowane do pełnoletnich użytkowników nie będących obywatelami Polski oraz nie mieszkających w Polsce. Forum skierowane jest do użytkowników zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu