Chyba zrobili już porządek ze stronką, bo kupony normalnie pojawiają się w Moich Kuponach i żadna inna kasa z konta gracza nie znika. W poniedziałek będę chciał wypłacić stamtąd kasę na MB, więc dam znać jak to wszystko wygląda.
Nareszcie mi odpisali. W skrócie napisali że pomiędzy 5 a 6 lipca strona była niedostępna z powodu wymiany systemu ale wszystkie transakcje są zapisane w systemie. nie napisali kiedy kasę oddadzą
Wiadomo że jak bukmacher startuję to trzeba mu dać troszkę czasu aby się rozwinął. Jetbull miał bardzo duże problemy z serwerem bo sami nie spodziewali się że tyle klientów się rzuci na takie promo i serwer siadł. Teraz jest już wszystko dobrze i dziś się okaże czy ktoś otrzyma od nich kasę.
Przelewałeś na MB? Jak tak to ile czasu to trwało?
EDIT: OK wszystko w porządku, buk w pełni wypłacalny, 210 pln na MB już jest. Nie wiem czemu ale przy wypłacie musiałem zostawić coś na koncie. Chyba taka zasada ich. No ale najważniejsze, że kasa jest u mnie w całości.
Przelewałeś na MB? Jak tak to ile czasu to trwało?
EDIT: OK wszystko w porządku, buk w pełni wypłacalny, 210 pln na MB już jest. Nie wiem czemu ale przy wypłacie musiałem zostawić coś na koncie. Chyba taka zasada ich. No ale najważniejsze, że kasa jest u mnie w całości.
Pozdro...
Takie pytanie , grałeś coś za tą kwotę którą wpłaciłeś ? czy po prostu wpłaciłeś , odczekałeś te x dni i wypłaciłeś ??
Zagrałem kilka kuponów za groszowe stawki. Ale z tego co wiem, nie trzeba nawet nic grać. Wystarczy odczekać te 10 dni. Trochę się denerwowałem, bo czekałem 24 godziny na wypłatę na MB i do supportu pisałem, a oni nie dawali znaku życia. Dopiero po wypłacie support się odezwał. To jest własnie chyba jedyny minus tego buka - słaby support.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Strona wygenerowana w 0.97 sekundy. Zapytań do SQL: 46
Forum niepubliczne, skierowane do pełnoletnich użytkowników nie będących obywatelami Polski oraz nie mieszkających w Polsce. Forum skierowane jest do użytkowników zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu